• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Mourinho, Bale și Zidane sînt fericiți

Mourinho, Bale și Zidane sînt fericiți

There are no translations available.

Jose Mourinho își freacă mâinile de bucurie după ce Gareth Bale a fost împrumutat de la Real Madrid la Tottenham.

"The Special One" e convins că antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane a făcut o greșeală și a spus-o într-un mod ironic, repetând obsesiv cuvântul "fericit".

"Nu am vorbit cu Zidane, dar eu cred că el este fericit că Bale plecat, iar eu sunt fericit că el este aici. Gareth e fericit să fie aici. Sperăm că, la finalul sezonului, vom fi cu toții fericiți și el va putea rămâne aici.

El este foarte fericit, iar fericirea e foarte importantă în viață și în fotbal. Eu asta simt, din experiența mea.

Bineînțeles că el încă nu va încerca să joace. Ne va lua un pic mai mult, dar modul în care lucrează cu doctorii mă face să cred că, atunci când îl vom avea, el va fi jucătorul pe care îl știm", a spus Mourinho, potrivit publicației spaniole As.

Real Madrid a încercat de mai mult timp să scape de Gareth Bale, iar anul trecut a fost cel mai aproape să o facă. Galezul a fost aproape de un transfer în China, la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, însă totul a picat pe ultima sută de metri.

Madrilenii își doreau de multă vreme să îl cedeze nu numai pentru că nu este folosit de Zidane, dar și din cauza faptului că avea cel mai mare salariu de la Real Madrid.

Între timp, situația s-a rezolvat acum, iar mijlocașul ofensiv de 31 de ani a fost împrumutat pentru unb sezon, cu drept de transfer definitiv.

Jonathan Barnett, agentul atacantului, a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o Bale la formația din capitala Spaniei, acuzându-i pe fanii echipei pentru comportamentul pe care l-au avut față de jucătorul său. De asemenea, impresarul a spus că nici clubul nu a făcut nimic pentru a calma spiritele.