• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu, despre Cristiano Ronaldo

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu, despre Cristiano Ronaldo

There are no translations available.

Dinamo Kiev - Juventus. Mircea Lucescu revine după cinci ani în grupele Champions League și spune că „Ronaldo e supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci".

La conferința de presă ce a precedat revenirea sa în grupele Ligii Campionilor, după cinci ani, Mircea Lucescu a fost întrebat mai ales de Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo. Marele absent al lui Juventus, din cauza coronavirusului, și actualul antrenor bianconero, pe care el l-a promovat ca jucător în Serie A la doar 16 ani, în 1995, la Brescia.

Două lucruri au atras atenția. În primul rând, „Il Luce" a comparat situația lui Cristiano cu ce i s-a întâmplat lui în cariera de jucător. „Dacă nu marchează, Ronaldo nu e Ronaldo. E supus unei mari presiuni din partea presei și a fanilor. Îmi amintește de mine la vârsta la care trebuia să înscriu în fiecare meci".

Apoi, întrebat despre „rivalul Pirlo", tehnicianul în vârstă de 75 de ani a replicat: „Pentru mine, el nu va fi niciodată rivalul meu. Andrea va rămâne întotdeauna jucătorul meu. Va fi mereu acel puști de 15-16 ani care a debutat cu mine într-un turneu în Anglia".