• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Diego Maradona va împlini 60 de ani și a dezvăluit ce dorință și-a pus

Diego Maradona va împlini 60 de ani și a dezvăluit ce dorință și-a pus

There are no translations available.

Diego Maradona va împlini 60 de ani pe 30 octombrie iar prestigioasa revistă France Football a realizat un interviu cu cel considerat de multă lume cel mai mare fotbalist al planetei.

El Pibe a vorbit despre mai multe episoade antologice din tumultuoasa sa carieră și a dezvăluit ce cadou își dorește la această aniversare.

”Visez să mai dau un gol în poarta Angliei la Mondiale, dar acum aș vrea să o fac cu mâna dreaptă!,” a spus Maradona izbucnind în râs.

Argentinianul face referire la celebrul gol de la Mondialul din 1986, în meciul cu Anglia din sferturile de finală. Un gol pe care el l-a numit ”Mâna lui Dumnezeu”!

Atunci Maradona a păcălit arbitrii și peste cei 80 de mii de spectatori de pe Estadio Azteca cu o reluare cu capul la centrarea lui Valdano, dar de fapt mingea a fost trimisă în poartă cu mâna. Doar englezii au protestat, în frunte cu portarul Peter Shilton.

Maradona a povestit ulterior că s-a înfuriat văzând că nu este îmbrățișat de coechipierii lui și i-a chemat pentru a sărbători golul pentru ca arbitrul să nu se răzgândească.

El a mai povestit că s-a revăzut cu centralul partidei, Alin Bin Nasser, în Dubai, iar acesta a recunoscut că a așteptat o semnalizare de la tușieri pentru henț, dar aceasta nu a venit.