• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Zimbru Chișinău păstrează calmul în ajunul meciului cu ȚSKA Sofia

Zimbru Chișinău păstrează calmul în ajunul meciului cu ȚSKA Sofia

There are no translations available.

Staff-ul tehnic al echipe moldovene de fotbal Zimbru Chișinău a evitat declarațiile de presă din ajunul meciului tur din deplasare  cu formația bulgară ȚSKA Sofia din cadrul manșei a doua preliminară a Ligii Europa.

Nu au fost mai vorbăreți nici jucătorii noi achiziționați, Serghei Alexeev și Maxim Potîrniche. ”Sper să ajut echipa, deși încă nu-s în forma sportivă maximă”, a spus primul dintre ei. ”Uneori este bine să faci un pas înapoi pentru a urca apoi mai sus”, astfel a comentat înrolarea sa la Zimbru Maxim Potîrniche.

Aceasta va fi prima întîlnire dintre Zimbru şi ŢSKA. Pînă în prezent

chișinăuienii au jucat cu o singură echipă din Bulgaria în turneele interclubuir europene.În sezonul 2003-2004, Zimbru a eliminat formația Litex Loveci în preliminariile Cupei UEFA după ce a încheiat la egalitate ( 0-0) partida din deplasare şi a învins acasă cu 2-0.

ȚSKA a jucat cu o echipă moldovenească, Constructorul Chișinău, în ediția 2000-2001, învingînd cu scorul general 11-3.

Zimbru a promovat în faza a doua preliminară a Ligii Europa după ce a învins formația macedoniană Skendija Skopje în prima etapă a turneului. Partida de astăzi se va desfășura cu începere de la orele 20.30 pe stadionul Vasili Levski.Returul va avea loc peste o săptămînă la Chișinău.