• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal Arsenal i-a plătit lui Paul Gascoigne tratamente medicale de 50.000 de lire streline

Arsenal i-a plătit lui Paul Gascoigne tratamente medicale de 50.000 de lire streline

There are no translations available.

Clubul Arsenal Londra i-a plătit fostului internaţional Paul Gascoigne tratamente medicale în valoare de 50.000 de lire sterline (circa 63.000 de euro), informează Daily Mail, citând cotidianul The Sun.

Gascoigne a recunoscut că gruparea londoneză, pentru care el nu a evoluat niciodată, l-a ajutat de mai multe ori. "L-am sunat pe Gary Lewin, fizioterapeut la club, pentru a-i spune că nu mă simt prea bine. El s-a temut că am făcut o pneumonie şi mi-a spus să mă duc la spital. Apoi Wenger (n.r. - Arsene Wenger, managerul clubului Arsenal) a fost de acord să plătească 28.000 de lire sterline (aproximativ 35.000 de euro) pentru serviciile medicale. De asemenea, cînd am avut intervenţia chirurgicală la şold, Arsenal a plătit 22.000 de lire streline (n.r. - 28.000 de dolari)", a spus Gascoigne, citat de Daily Mail.

În schimb, cînd a vrut să meargă, în 2011, la un meci al fostei sale echipe, Tottenham, cu Real Madrid, în Liga Campionilor, oficialii clubului l-au pus să plătească pentru a intra pe White Hart Lane.

"Am vrut să-i văd pe Spurs împotriva echipei Real Madrid şi mi-au spus că nu mai au decît două bilete de 60 de lire sterline. A trebuit să văd meciul de sub o lojă cu cîţiva jucători care evoluaseră cu 30 de ani înaintea mea", a povestit Gascoigne.

Fostul internaţional, în vîrstă de 47 de ani, a petrecut, luna trecută, o săptămînă în spital, pentru a urma un nou tratament de dezalcoolizare. "Nu este nimic în neregulă cu mine atât timp cît nu pun mîna pe pahar. Singura persoană care poate să mă salveze sînt eu", a adăugat Gascoigne, 57 de selecţii în naţionala engleză.