• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Fotbal FC Tiraspol a abandonat campionatul național de fotbal

FC Tiraspol a abandonat campionatul național de fotbal

There are no translations available.

Conducerea echipei FC Tiraspol a anunțat că clubul abandonează campionatul național de fotbal.

”Regretăm că nu o să mai participăm în campionatele naționale, iar vara curentă - în Liga Europa,  dar asta-i situația. Contractele cu jucătorii, membrii aparatului administrativ vor fi reziliate în timpul cel mai apropiat. Am fost mulți ani împreună. În acest răstimp echipa a evoluat în turneele europene intercluburi UEFA, Intertoto, Liga Europa.  Adresăm, în special, sincere mulțumiri antrenorului Vlad Goian, care a obținut cu echipa medaliile de bronz ale campionatului național în ediția 2012-2013, a intrat în posesia Cupei Moldovei, iar în ediția 2013-2014 a obținut medaliile de argint”, se arată în comunicatul remis pentru mass media.

FC Tiraspol  a terminat ediția recentă a campionatului național pe locul patru, avînd acumulate 44 de puncte. În locul lui ar putea să concureze în Liga Europa echipa Saxan Ceadîr-Lunga, clasată pe locul cinci.

Formația FC Tiraspol a fost fondată în urmă cu 14 ani, fiind considerată succesoarea echipei Constructorul Chișinău. Anul curent au mai părăsit Divizia Națională echipele FC Costuleni și Veris Chișinău.