• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Noutăţi Noutăţi Platina Chişinău, din nou cu scor categoric

Platina Chişinău, din nou cu scor categoric

There are no translations available.

Platina Chişinău a învins pe 24 ianuarie la arena Snejinka din Tiraspol cu scor categoric (6-1) al doilea meci consecutiv în campionatul Ligii Internaţionale de Tineret.Partenera ei de întrecere a fost formaţia Rossoşi (Voronej). Gazdele au condus cu siguranţă în această partidă: 2-1 în prima repriză, 1-0 în cea de-a doua rundă şi au dominat clar în ultima repriză (3-0).

Antrenorul echipei moldovene Valerii Kulibaba a subliniat la conferinţa de presă de la finele întîlnirii că este foarte satisfăcut de victoria repurtată. ”Toţi jucătorii au îndeplinit cu stricteţe pînă la fluierul final indicaţiile date în ajunul meciului. Ei înţeleg perfect ce le cer să facă în teren. Le cunosc potenţialul, posibilităţile şi acest fapt mă ajută mult. Pe scurt, avem un colectiv monolit capabil să atingă obiective înalte”, a spus tehnicianul.

Platina a acumulat după acest meci 54 de puncte şi ocupă locul şase în clasamentul Conferinţei Vest. Următoarea adversară va fi echipa din Belgorod. Meciul se va desfăşura, de asemenea pe teren propriu, pe 27 ianuarie.

Pe primul loc în clasament se situează echipa Berkutî Kubani, care totalizează 76 de puncte.