• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Radu Albot l-a învins pe Viktor Troicki, numărul 22 mondial

Radu Albot l-a învins pe Viktor Troicki, numărul 22 mondial

There are no translations available.

Tenismanul moldovean Radu Albot l-a învins astăzi, în două seturi (6-2, 7-5), la turneul internaţional “BMW Open” de la Kuala Lumpur (Malaysia), pe Viktor Troicki (Serbia), numărul 22 mondial, transmite MOLDPRES.

Meciul a durat o oră şi jumătate. Viktor Troicki a reuşit 11 aşi. Radu Albot a replicat cu 5 breack-uri şi a comis numai două erori duble. A fost prima întîlnire dintre ei.

Următorul său adversar va fi Mihail Kukuşkin din Kazahstan, numărul 54 mondial. Radu Albot ocupă actualmente locul 107 în clasamentul ATP. Cele mai înalte locuri deţinute în clasament anul curent de el au fost 85 la simplu şi 80 la dublu.

Cîştigătorul turneului va pleca acasă cu un premiu de 170 mii de dolari.

Tenismanul moldovean a fost admis, în premieră, anul curent pe tabloul principal al turneului de Mare Slam US Open, graţie rezultatelor bune înregistrate, fiind calificat în finalele de la patru turnee - Poznan, Calcutta, Moscova și Praga.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. El a cîștigat în cariera sa 16 turnee la individual și 15 la dublu. În acest an a promovat, în premieră, în top-100 mondial.