• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Lotul național de Cupa Davis a efectuat antrenamentele de acomodare în capitala Estoniei

Lotul național de Cupa Davis a efectuat antrenamentele de acomodare în capitala Estoniei

There are no translations available.

Lotul național de Cupa Davis a sosit la Tallin (Estonia) și a efectuat primele antrenamente de acomodare în vederea participării la turneul din zona a treia euro-africană, care va demara mîne, relatează MOLDPRES.

Din componența lui fac parte Radu Albot, Andrei Ciumac, Alexandru Cozbinov și Andrei Șoltoianu. Președintele federației naționale de profil, Marina Tauber a declarat la conferința de presă din ajunul deplasării că obiectivul trasat în fața jucătorilor este calificarea în zona a doua euro-africană. ”Pentru atingerea scopului propus este necesar să ne situăm pe unul din primele două locuri în clasament. Obiectivul trasat poate fi atins. Lotul este completat cu jucători experimentați și mai tineri. Acest ”aliaj”, sper, ne va permite să îndeplinim sarcina schițată”, a spus oficialul.

Turneul se va desfășura pînă pe 5 martie. La el mai participă selecționatele  Andorrei, Albaniei, Armeniei, Azerbaidjanului, Ciprului, Estoniei, Greciei,, Islandei, Irlandei, din Kosovo, Liechtenstein, Macedonia, Malta, Muntenegru, San Marino. Conform tragerii la sorți efectuată astăzi va juca cu echipele Maltei și din San Marino.