• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Trojans-Speranța, campioană națională la baschet în premieră

Trojans-Speranța, campioană națională la baschet în premieră

There are no translations available.

Echipa de baschet masculin Trojans-Spperanța Chișinău a cucerit pentru prima dată titlul de campioană națională, relatează MOLDPRES.

Ea și-a asigururat primul loc după ce a învins-o în meciul final cu scorul 63-51 pe formația Donbaschet-UTM, care a dominat competiția în ultimii patru ani. Multipla campioană a condus la o diferență de 11 puncte , încheind victorios primele două reprize, dar a cedat în următoarele două runde, în mare măsură, condiției fizice mai slabe decît a partenerei de întrecere."Este o lecţie foarte bună pentru noi. S-a  văzut că nu sîntem pregăţi la sfîrşitul sezonului la 100 de procente", a declarat la conferința de presă unul dintre liderii echipei Donbaschet-UTM, Eugen Melnic..

Cel mai bun baschetbalist al sezonului a fost declarat Anton Rulevschi de la Trojans-Speranţa." Am crezut în victorie, chiar dacă am fost conduşi”, a precizat  în a doua jumătate a meciului. Nu ne-am pierdut concentrarea şi am încercat să prestăm un baschet bun", a precizat Anton Rulevschi.

Federația națională i-a nominalizat pe cei mai bună cinci jucători din campionat. Aceștea sunt următorii baschetbaliști: Evghenii Nartov, Eugen Melnic, ambii de la Donbaschet-UTM, Nicolae Cojuhari, Vitalie Oprea, Anton Rulevschi, toți de la Trojans-Speranța.

Clubul Trojans-Speranţa a fost fondat în urmă cu șapte luni de triplul campion european la haltere, Oleg Sîrghi.