• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Comrățenii au fost cei mai buni la volei

Comrățenii au fost cei mai buni la volei

There are no translations available.

Echipa Inspectoratului de Poliție din Comrat a devenit astăzi la stadionul ”Dinamo” campioana Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne la volei, grupa a treia valorică.

În componența învingătoarei turneului a evoluat și comisarul subdiviziunii, Nicolae Tomailî. ”Am cîștigat pentru că ne-am antrenat și ne antrenăm cu regularitate. Condiții avem. Comratul are două săli sportive bine amenajate”, a declarat la finele competiției oficialul, care a fost exemplu și în teren pentru subalternii săi.

Echipele finaliste - șase – au fost însoțite de încă doi oficiali. Faptul ca atare  le-a obligat să dea dovadă de maximum de concentrare. În consecință, formația Inspectoratului de Poliție din Telenești a ocupat locul trei, iar cea din Ocnița – locul patru. ”Am cedat doar campioanei în faza grupei. Noi ne calificăm în ultimii ani în finallele de volei și minifotbal cu regularitate. Este o mică performanță de care sîntem mîndri”, a spus  comisarul Inspectoratului de Poliție Telenești, Ion Furtună. ”Faptul că am promovat pentru prima dată în finală este déjà un success”, a concluzionat comisarul Inspectoratului de Poliție Ocnița Andrei Alexenciuc.

Locul doi a revenit formației din Strășeni, care a cedat cu scorul 1-2 reprezentativei dinCcomrat. Ea a învins în primul set și a condus la pauza setului al treilea cu viitoarea campioană cu scorul 8-2, dar în continuare în acțiunile strășenenilor a apărut un moment de nervozitate, nesiguranță,  care i-a demoralizat și au cedat cu 9-15.

Momentul delicat apărut la această finală – prezentarea legitimațiilor jucătorilor a fost rezolvat cu mult calm de șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea, fost participant la conflictul armat cu Afganistanul. Pînă la urmă toată lumea a rămas mulțumită de  corectitudinea manifestată de organizatori.  Și asta-I principalul.