• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Clubul Dinamo a participat masiv la Olympic Fest

Clubul Dinamo a participat masiv la Olympic Fest

There are no translations available.

Clubul Sportiv Central ”Dinamo” a participat, practic, cu toți membrii secțiilor sale la cea de–a 25-ea aniversare a sărbătorii Olympic Fest, desfășurată în week end pe Piața Marii Adunării Naționale de Comitetul Național Olimpic și Sportiv, în premieră, în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului.

Circa 200 de tineri dinamoviști au pornit încolonați în ziua manifestării de la stadionul Dinamo spre  centrul capitalei. Aici li s-au alăturat și viitorii ofițeri de la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare”, care evoluează sub egida clubului ”Dinamo”. Coloana lor a fost de aproximativ 400 de oameni. Majoritatea dintre reprezentanții clubului au participat în continuare la tradițional cursă olimpică, iar unii s-au încadrat în prezentarea probele alese pe arenele sportive improvizate în Piață.

”A fost ca o mică încălzire, un antrenament ușurel la pregătirea fizică. Deși i-am avertizat cîțiva au participat și la turneul de trîntă. Specificul probei noastre diferă și i-am preîntîmpinat pentru a nu se accidenta. Cu părere de bine, totul s-a încheiat fără traume și asta-i principalul”, a declarat antrenorul secției de judo Mihail Vdovicenco.

Manifestraea a culminat cu tombola pentru participanți și trofeul principal oferit – o bicicletă Giant, care a revenit consilierului juridic Vlad Păvălache.