• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Școala Sportivă nr.12, campioană națională absolută la fotbal-tenis

Școala Sportivă nr.12, campioană națională absolută la fotbal-tenis

There are no translations available.

Echipa Școlii Sportive nr.12 din capitală a devenit campioană națională absolută la fotbal-tenis, cucerind toate cele trei titluri puse în joc, relatează MOLDPRES.

Aceasta a obținut întîietatea în clasamentul general după ce Alexandru Sîrghi, Maxim Smetanca, Ion Țelic si Alexandru Arefiev s-au clasat pe primele locuri la toate probele de concurs: individual, dublu și triplu.

Pe locul doi s-a clasat echipa CFT Truşeni pentru care au participat Alexandru Nițu, Cătălin Nițu, Vladimir Nițu, Alexandru Digori și Ion Digori. Pe poziția a treia a clasamentului s-a situat echipa Şcolii Sportive din Dubăsari în componența căreia au evoluat Serghei Vorobiov, Artiom Vorobiov, Tudor Botnari si Vladimir Nirca.

Pe următoarele poziții din clasament s-au plasat echipele CS Petreşti din raionul Ungheni, CS Viitorul, Şcoala Sportivă Bălți, CS Fulger și CS Ialoveni.

Ultima etapă din cadrul campionatului s-a desfășurat în sala Școlii Sportive din orășelul Vadul lui Vodă. Turneul a fost organizat de Federaţia de Fotbal-Tenis din Republica Moldova în colaborare cu Federaţia Moldovenească de Fotbal.