• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Constantin Țuțu și-a anunțat retragerea din sport

Constantin Țuțu și-a anunțat retragerea din sport

There are no translations available.

Cel mai bun kickboxer moldovean, Constantin Țuțu (29 de ani) și-a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, retragerea din sport, relatează MOLDPRES.

În continuare la categoria sa (85 kg) va lupta Aurel Ignat. Acesta a obținut dreptul să se bată după ce pe 11 decembrie a cîștigat piramida în această categorie. "În continuare să lupte el la categoria de pînă la 85 de kilograme. Este un luptător destul de bun, cred că o să facă faţă exigențelor. Pentru mine a fost o perioadă destul de frumoasă să fiu alături de domnul Dorin Damir.Voi fi alături de el și în continuare„, a spsu performerul.

Fiind întrebat dacă este posibilă o revenire în ring peste un anumit timp el a spus că în viața de taote zilele pot interveni diferite schimbări neprevăzute. ”Se spune cî niciodată să nu zici ”niciodată”. Deocamdată am decvis să mă retrag, dar nu exclud că ar putea și să revin”, a precizat Constantin Țuțu. În ceea ce privește care ar fi, în opinia sa, cea mai plăcută victorie repurtată în carieră el a subliniat că este relația stabilită ani de zile cu părinții. ”Ei sunt marea mea bucurie și sunt mîndru că nu i-am dezamăgit niciodată”, a notat campionul.

Constantin Ţuţu este cel mai titrat luptător K-1 din Republica Moldova. Din 2009 și pînă în prezent a cîştigat 6 centuri de campion în diferite versiuni. Ţuţu a luptat ultima dată în aprilie 2015. Atunci, la gala KOK, el l-a învins prin knock-out tehnic pe letonul VItali Buhreakov. Este și multiplu campion de muay tay. Cu începere din 2014 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.