• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse ASEM Chișinău și-a adjudecat titlul de campioană națională

ASEM Chișinău și-a adjudecat titlul de campioană națională

There are no translations available.

Echipa ASEM (Academia de Studii Economice din Moldova) și-a adjudecat  titlul de campioană a Moldovei la baschet feminin.

Formaţia pregătită de Vasile Scutelnic (foto) a învins în meciul decisiv, al cincilea, din cadrul turneului play off, cu scorul 52-42, echipa Femina Chișinău. După patru meciuri disputate scorul era egal (2-2). Solicitat să comenteze victoria obținută Vasile Scutelnic a declarat că, în mare măsură, rezultatul înregistrat a fost determinat de concentrarea maximă a jucătoarelor. ”Concentrarea jucătoarelor în ultimele minute de joc a fost exemplară. Ca urmare, am reușit să finalizăm cu succes trei atacuri rapide, ne-am desprins la scor pe tabela de marcaj și am învins. Desigur, un factor important a fost și condiția fizică bună a întregii echipe”, a spus tehnicianul.

Și-a lăsat vizibil amprenta asupra rezultatului final și eficiența acțiunilor duetului Cristina Gontari - Olga Tîrziman. Ambele au marcat 42 de puncte.

ASEM a devenit campioana națională după o pauză de trei ani. Posesoarea Cupei Moldovei din acest an, Femina a dominat campionatul ultimele două ediții.