• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Spartachiada Ministerului Afacerilor Interne s-a încheiat

Spartachiada Ministerului Afacerilor Interne s-a încheiat

There are no translations available.

Spartachiada Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-a încheiat la poligonul ”Dinamo” din capitală cu proba tir.

Campioni la individual în prima grupă valorică au devenit: Mihail Cheptene de la Brigada de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger” (BPDS, proba PM1), care a acumulat 84 de puncte din 100 posibile, Ion Zaharia de la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” (PM4, 92 de puncte), Mihail Solonenco de la Departamentul Trupelor de Carabinieri (DTC, proba pușcă, 91 de puncte). ”A fost a șaptea probă la care am participat în cadrul Spartachiadei. Mă bucur  că pot ajuta echipa prin polivalența mea”, a declarat Mihail Cheptene, premiant al Campionatelor Europene la lupta universală.

În cea de-a doua grupă valorică pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat: Veaceslav Popa (Departamentul de Poliție a mun.Chișinău, proba PM1), Laurențiu Gheață (Inspectoratul de Poliție Centru, PM4), Iurie Catană (Inspectoratul de Poliție Botanica, pușcă).

În grupa raioanelor învingători au devenit: Andrei Paicu (IP Fălești, PM1), Victor Jitarciuc (IP Sîngerei, PM4) și Andrei Slisarenco (IP Căușeni, pușcă).

În concursul pe echipe, prima grupă valorică campioană a devenit selecționata Academiei de Poliție ”Ștefan cel Mare”. Ea a fost urmată în clasament de reprezentativa BPDS ”Fulger” și echipa DTC.

În grupa a doua valorică pe podiumul de premiere au urcat în ordine formațiile de la Departamentul de Poliție din municipiul Chișinău, IP Centru și IP Botanica.

Cea de-a treia serie valorică le-a desemnat premiante, în ordine, pe selecționatele de la IP Ungheni, IP Bender și IP Fălești.

”Cu tirul am încheiat programul competițional al Spartachiadei anul curent. Premiantele vor deveni posesoare, tradițional, a costumelor sportive cu emblema Clubului Sportiv Central ”Dinamo, a primelor în funcție de locurile ocupate””, a declarat la finele competiției șeful clubului Arcadie Bostan. Spartachiada MAI se desfășoară anual la șapte probe: sambo, volei, pentatlonul de serviciu, minifotbal, cros, tir și minihaltere.

În imagine: secvențe de la competiție