• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Am învins din nou Ucraina la rugbi

Am învins din nou Ucraina la rugbi

There are no translations available.

Selecționata Moldovei la rugbi  a învins în week end la stadionul ”Dinamo” reprezentativa Ucrainei cu scorul 29-15 în primul meci din cadrul Cupei Europene pe Națiuni, Prima Divizie 1B, 2014-2016.

Marcatorii celor cinci eseuri sînt Nicolae Chirilă, Ion Cavcaliuc, Ruslan Dorogan, Maxim Cobîlaș și Gheorghe Gajon. Loviturile de pedeapsă au fost transformate de Greig Felston, britanicul naturalizat anul trecut în baza faptului că bunicul său este originar din Tighina.

Din lotul moldovean au mai făcut parte următorii jucători: Golubenco, Matveev, Manole, Cebotari, Victor Arhip, Titică, Romanov, Mahu, Maxim Cobîlaș.

”Lotul Ucrainei a venit la Chișinău cu ferma intenție de a învinge. Jucătorii lui au fost mai buni pe linia de trei sferturi, dar noi ne-am impus clar la capitolul grămadă și aici s-a făcut, în temei, diferența în acest meci”, a declarat Vasile Revenco, președintele federației naționale de profil.

Rugbiștii moldoveni vor juca următorul meci, din nou la stadionul ”Dinamo”, pe 15 noiembrie cu reprezentativa Poloniei. Ultimul din acest an va avea loc pe 22 noiembrie, de asemenea pe teren propriu,  cu formația Suediei. Din Divizia 1B mai fac parte loturile Olandei și Belgiei.