• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Polițiștii au fost cei mai buni la Spartachiada ”Dinamo” la volei

Polițiștii au fost cei mai buni la Spartachiada ”Dinamo” la volei

There are no translations available.

Selecționata Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a cîştigat la finele săptămînii trecută Spartachiada ”Dinamo” la volei masculin, rezervată structurilor de forţă din ţară.

Ea a învins în toate cele patru meciuri disputate cu scorul 3-1. A dominat clar şi în partida finală desfăşurată în compania reprezentativei Serviciului de Informații şi Securitate (SIS), considerată de experți favorita principală a competiției pentru că are în lot patru foşti jucători ai echipei naționale:Marinescu, Spătaru, Gușan, Chiseliov. 25-15 în favoarea sa după primul set. 25-16 după cel de-al doilea. În cel de-al treilea a cedat la limită (23-25) după care nu a lăsat nici o şansă partenerei de joc în cel de-al patrulea set (25-17). ”Am făcut o selecţie riguroasă a celor mai buni jucători. Aceasta este cheia succesului”, a declarat pentru agenție Victor Șendrea, șeful adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, subdiviziune a MAI.

Locul trei a revenit formației Serviciului Vamal.

Cel mai bun atacant a fost desemnat Taras Gnilițchi (MAI). Cel mai bun ridicător a fost declarat Ion Bulgac de la Serviciul Protecție şi Pază de Stat (SPPS). Cel mai bun libero – Vadim Braşoveanu de la Serviciul Vamal. Cel mai bun la blocaj – Tudor Gușan (SIS). Cel mai universal jucător - Ștefan Plugaru (SPPS).

”A fost un turneu interesant, captivant. În opina mea a fost cireaşa de pe tort a Spartachiadei, într-atît de spectaculoase au fost întîlnirile. Cu turneul de volei am încheiat Spartachiada. Ne vom reîntîlni deja în arenele sportive anul viitor”, a declarat în alocuțiunea sa la închiderea turneului Arcadie Bostan, şeful Clubului Sportiv Central ”Dinamo”.

Spartachiada ”Dinamo”, rezervată structurilor de forţă din ţară, se desfăşoară anual la tir, minihaltere, minifotbal, tenis de masă, sambo, volei.