• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Andrei Golban a oferit costume sportive elevilor LIRPS

Andrei Golban a oferit costume sportive elevilor LIRPS

There are no translations available.

Președintele Federației naționale de judo Andrei Golban a înmînat astăzi un set de costume sportive membrilor secției de judo de la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv (LIRPS).

”Eu vă doresc succese, să stabiliți obiective care să fie atinse. Numai avînd fixate scopuri precise veți obține performanțe. Federația o să vă ajute întotdeauna în măsura posibilităților de care dispune”, a declarat oficialul, care a fost însoțit de premianții la Mondiale Victor Bivol, Victor Florescu, premiantul la Jocurile Parolimpice Oleg Crețu. ”Prietenii, sponsorii m-a ajutat să ofer aceste cadouri”, s-a destăinuit în continuare Andrei Golban.

”Apreciez mult gestul lui Andrei Golban. Este un exemplu pentru toți foștii absolvenți ai Liceului”, a spus directorul LIRPS Ion Robu. ”Ne vom strădui să răspundem federației prin performanțe la cadourile oferite”, a spus Alexei Colin, șeful secției de judo feminin.

Andrei Golban (40 de ani) este absolvent al LIRPS, a participat la Olimpiada de la Atlanta (1996, SUA), unde s-a clasat pe locul nouă la categoria de greutate pînă la 73 de kilograme. În 1998 a devenit vicecampion european la Oviedo (Spania).