• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Echipa MAI a cîștigat campionatul structurilor de forță la sambo

Echipa MAI a cîștigat campionatul structurilor de forță la sambo

There are no translations available.

Selecționata Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s–a clasat astăzi pe primul loc la campionatul structurilor de forță din țară la sambo, care a avut loc la sala de lupte a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport.

Pe locul doi s-a situat reprezentativa Serviciului Informații și Securitate (SIS), iar pe trei – formația Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS).

La individual campioni au devenit: Victor Jitariuc ((62 kg, MAI), Serghei Trifan (SIS, 68 kg), Vladislav Nimerencu (74 kg, MAI), Ion Mîndru (82 kg, SIS), Gheorghe Drucioc (90 kg, Centrul Național Anticorupție), Serghei Cuțalab (100 kg, Departamentul Instituțiilor Penitenciare), Andrian Munteanu (plus 100 kg, SPPS).

Competiția a fost urmărită de un grup de vedete în lumea luptelor autohtone: Andrei Golban, președintele Federației Moldovenești de Judo, Marcel Trudov, medaliat cu bronz la Europenele de judo, Serghei Remarenco, campion european de polițiști la sambo, Mihail Maler, dublu campion european și mondial la sambo și judo printre veterani.

Sambo a fost a doua probă din cadrul campionatelor structurilor de forță. Prima a fost minihalterele. Următoarea – tirul – va avea loc pe 8 mai, la poligonul ”Dinamo”. În programul competițional mai figurează minifotbalul, voleiul, tenisul de masă.