• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Alte sporturi Diverse Vadim Carauș, campion al Olimpiadei APSM la tenis

Vadim Carauș, campion al Olimpiadei APSM la tenis

There are no translations available.

Vadim Carauș, atașatul de presă al clubului de fotbal Academia Chișinău, Vadim Carauș a cucerit  în week end, pe terenul unui complex hotelier din Chișinău, titlul de campion al Olimpiadei Asociației Presei Sportive in Moldova (APSM).

În finală el l-a întrecut cu scorul 6-1 pe Arcadie Munteanu, reporterul PRO TV. ”Mi-am dorit o finală cu cîștigătorul ediției precedente Mihail Sîtnic, dar acesta s-a accidentat în ajun și nu a participat. Doream mult să-mi iau revanșa pentru înfrîngerea suferită la turneul din anul trecut”, a declarat pentru agenție învingătorul. ”Mi-a fost greu să ripostez cu ceva pentru a echilibra, cel puțin, jocul. Oricum, am jucat a doua finală consecutivă și aceasta este o mică performanță”, a spus Arcadie Munteanu. Locul trei i-a revenit lui Efim Ignat, reporter la Moldova 1, unicul care a cîștigat trei seturi în meciurile pe care le-a disputat campionul Vadim Carauș.

Concursul a reunit 10 participanți și s-a desfășurat dîntr-un set, la sugestia organizatorilor și participanților din cauza caniculei, dar și a timpului limitat. Recordul numeric de participare anul curent – 23 – a fost stabilit la turneele de bowling și baschet.

Calendarul include 12 discipline sportive. La 9 dintre ele au fost deja desemnați remianții. Urmează cocnursurile de natație, golf și fotbal. Bilanțul Olimpaidei este făcut tradițional la 2 iulie, Ziua Internațională a Jurnalistului Sportiv. Ea se desfășoară a 15-ea oară. Vadim Carauș mai are un titlu de campion cîștigat la edițiile precedente.