• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Футбол Zlatan nu acceptă orice

Zlatan nu acceptă orice

Zlatan Ibrahimovic nu va mai continua la PSG din sezonul următor. Starul suedez a anunţat deja că se desparte de gruparea din Ligue 1, chiar dacă şeicii care patronează clubul francez fac toate eforturile pentru o prelungire a contractului.

Ajuns la 34 de ani, Ibrahimovic nu duce lipsă de oferte, iar Manchester United este una dintre echipele importante care şi-au manifestat interesul pentru aducerea lui Zlatan. United este un club puternic din punct de vedere financiar şi şi-ar putea permite aducerea unui jucător de top, însă există un singur impediment: Louis van Gaal. Ibrahimovic nu va acceptat niciodată o ofertă venită de pe Old Trafford atât timp cât tehnicianul olandez va fi pe banca "Diavolilor". Astfel, înainte de a demara negocierile cu Ibrahimovic, United trebuie să numească alt antrenor, informează presa engleză.

În cartea sa "I am Zlatan", Ibrahimovic nu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Van Gaal. "Modul în care lucrează el nu corespunde modului în care lucrez eu", nota suedezul.