• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Футбол Goran Sablic a devenit antrenorul echipei Sheriff

Goran Sablic a devenit antrenorul echipei Sheriff

Tehnicianul croat Goran Sablic (38 de ani) va antrena de acum înainte echipa de fotbal Sheriff Tiraspol, liderul campionatului naţional, relatează MOLDPRES.

"Îmi doresc să formez o echipă competitivă şi un colectiv bun. Trebuie să câştigăm campionatul şi nu doar atât. Este important ca Sheriff să presteze un joc modern, ofensiv și cu o posesie bună", a declarat Goran Sáblic ieri la conferinţa d epresă prilejuită de instalarea sa în post. El a precizat că deja a analizat jocul viitoarei adversare din campionatul naţional, Dinamo-Auto Tiraspol, programată pentru 10 iiunie."Este o echipă cu fotbalişti experimentaţi, care sunt capabili să obţină rezultate bune. Fără îndoială, ne aşteaptă un meci greu", a spus Goran Sáblic.

Ca fotbalist, Goran Sáblic a jucat fundaş cinci ani la Hajduk Split în 81 de meciuri şi a marcat 3 goluri, Dinamo Kiev (52 de partide - 2 goluri), Hajduk Split (16 meciuri). A  disputat şi cinci meciuri pentru echipa naţională. Pînă la Sheriff a fost manager la PNK Split (2013, 2015-2016), NK Şiroki Brieg. Sheriff a rămas fără antrenor la sfârșitul lunii aprilie, după demisia italianului Roberto Bordin.