• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Футбол Diego Maradona, cărat pe braţe şi dus la spital

Diego Maradona, cărat pe braţe şi dus la spital

Diego Maradona (57 de ani) a fost în centrul atenţiei la meciul Nigeria - Argentina 1-2, care a asigurat calificarea "pumelor" în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. "El Pibe d'Oro" a fost cărat pe braţe şi dus la spital la finalul meciului de la Sankt-Petersburg.

Fostul fotbalist a fost unul dintre personajele principale ale serii în care Messi & Co. au reuşit, după un meci de infarct, să acceadă în fazele eliminatorii ale turneului final din Rusia. Maradona a fost surpins dormind în tribune după ce s-a bucurat la golul lui Messi, apoi arătând semne obscene spre teren după reuşita lui Rojo, cea care a pecetluit soarta calificării.

Se pare, totuşi, că finalul nu a fost unul fericit pentru Diego Maradona, în ciuda victoriei Argentinei. Sud-americanul a ajuns la spital după ce a fost luat pe braţe din tribune, deoarece nu se simţea bine. Lui Maradona i-a fost luat pulsul chiar la stadion, apoi a plecat, spune presa din străinătate, cu o ambulanţă la spital.

Mai multe informaţii despre starea sa de sănătate nu există în momentul de faţă. Diego Maradono a avut, în trecut, probleme de sănătate din cauza consumului de droguri.