• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Футбол Două nume pe lista înlocuitorilor lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Două nume pe lista înlocuitorilor lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Viitorul lui Zinedine Zidane este pus din nou sub semnul întrebării, după două eşecuri la rând: 0-1 cu Cadiz şi 2-3 cu Şahtior Doneţk.

"În lumina reflectoarelor", scriu jurnaliştii de la AS, care anunţă pe prima pagină că Zidane are un "examen" de dat cu Barcelona.

Înainte de El Clasico, AS face un anunţ îngrijorător pentru Zinedine Zidane: "Îndoielile asupra viitorului său ca antrenor al echipei încep să crească".

"Eşecurile recente cu Cadiz şi Şahtior Doneţk au zguduit serios încrederea şefilor de la Real Madrid în Zinedine Zidane. La pauza meciului de miercuri, telefoanele şefilor sunau non-stop.", mai scriu spaniolii.

Cu toate acestea, AS scrie că Zinedine Zidane poate remedia situaţia cu un rezultat bun sâmbătă, în El Clasico.

Jurnaliştii iberici mai scriu că au apărut şi primele două nume de posibili înlocuitori ai lui Zinedine Zidane la cârma Realului.

"Zidane are argumentele sale. Are nu mai puţin de 11 trofee cu Real Madrid, dintre care 3 UEFA Champions League câştigate consecutiv. Dar la Madrid doar prezentul contează. O a treia înfrângere la rând ar face să sune alarma la Real Madrid.

Mauricio Pochettino, care este liber de contract, a apărut din nou în discuţie, după eşecul cu Şahtior. Numele lui Raul Gonzalez a fost şi el pronunţat. Doar Zidane poate redresa situaţie. Miza va fi una uriaşă sâmbătă, de la ora 17:00", mai scriu spaniolii.