• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Футбол Zimbru Chișinău păstrează calmul în ajunul meciului cu ȚSKA Sofia

Zimbru Chișinău păstrează calmul în ajunul meciului cu ȚSKA Sofia

Staff-ul tehnic al echipe moldovene de fotbal Zimbru Chișinău a evitat declarațiile de presă din ajunul meciului tur din deplasare  cu formația bulgară ȚSKA Sofia din cadrul manșei a doua preliminară a Ligii Europa.

Nu au fost mai vorbăreți nici jucătorii noi achiziționați, Serghei Alexeev și Maxim Potîrniche. ”Sper să ajut echipa, deși încă nu-s în forma sportivă maximă”, a spus primul dintre ei. ”Uneori este bine să faci un pas înapoi pentru a urca apoi mai sus”, astfel a comentat înrolarea sa la Zimbru Maxim Potîrniche.

Aceasta va fi prima întîlnire dintre Zimbru şi ŢSKA. Pînă în prezent

chișinăuienii au jucat cu o singură echipă din Bulgaria în turneele interclubuir europene.În sezonul 2003-2004, Zimbru a eliminat formația Litex Loveci în preliminariile Cupei UEFA după ce a încheiat la egalitate ( 0-0) partida din deplasare şi a învins acasă cu 2-0.

ȚSKA a jucat cu o echipă moldovenească, Constructorul Chișinău, în ediția 2000-2001, învingînd cu scorul general 11-3.

Zimbru a promovat în faza a doua preliminară a Ligii Europa după ce a învins formația macedoniană Skendija Skopje în prima etapă a turneului. Partida de astăzi se va desfășura cu începere de la orele 20.30 pe stadionul Vasili Levski.Returul va avea loc peste o săptămînă la Chișinău.