• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Бокс Satul Grimăncăuți va găzdui un turneu internațional de box

Satul Grimăncăuți va găzdui un turneu internațional de box

La Casa de cultură din satul Grimăncăuți (Briceni) se va desfășura pe 27-28 februarie  turneul internațional de box ”Pavel Lușcevschi” rezervat juniorilor și seniorilor.

”În afară de gazde și-au anunțat participarea pugiliști din Ucraina, România, Polonia, Ungaria. Va fi, la sigur, un turneu competitiv, interesant și util. Noi, reprezentanții Școlii specializate din sat, vom verifica mai mulți sportivi. Unii dintre ei vor evolua în premieră, dar majoritatea au deja o bună experiență competițională și, normal, vor pretinde de a se clasa pe primele locuri. Nu va fi, la sigur, ușor, pentru că vor fi prezenți boxeri puternici  de peste hotare”, a declarat Antrenorul Emerit Petru Caduc.

Din componența lotului gazdelor fac parte Mihail Cvasiuc (63 kg), Davron Bozorov (69 kg), Vlad Gavriliuc (75 kg), Dumitru Coșciug (81 kg), Andrei Zaplitnâi (91 kg), Alexei Zavatin (plus 91 kg), pugiliști care s-au afirmat deja la diferite turnee internaționale. ”Pe ei mizez în continuare. În fond, majoritatea reprezintă ”noul val”, o nouă generație în care cred mult. Acest turneu va constitui pentru ei o bună posibilitate de verificare a forțelor și un excelent prilej pentru mine de a vedea asupra căror aspecte urmează să muncim mai mult împreună la antrenamente”, a adaugat  tehnicianul.

Turneul se va desfășura a 22-a oară. Inițiatorului lui este Petru Caduc, elev al Antrenorului Emerit Pavel Lușcevschi. Toate edițiile au avut loc cu suportul organizatoric principal al lui.