• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Echipa MAI a cîştigat detaşat Spartachiada „Dinamo”

Echipa MAI a cîştigat detaşat Spartachiada „Dinamo”

Selecţionata Ministerului Afacerilor Interne s-a situat detaşat pe primul loc la Spartachiada deschisă a Clubului Sportiv Central „Dinamo” în clasamentul general pe echipe. Ei i-a fost oferită ieri, cu această ocazie, la festivitatea de premiere o cupă şi diplomă.

Cîştigătoarea a dominat clar la cinci din cele şapte probe din cadrul programului competiţional: tir, sambo, minifotbal, tenis de masă şi minihaltere şi a ocupat locurile doi la concursurile de triatlon şi volei. „Am făcut o selecţie riguroasă  a echipelor în ajunul fiecărei competiţii. Acesta-i secretul succesului consemnat. Obiectivul pentru anul viitor este să consolidăm performanţa înregistrată. Interesul pentru această competiţie creşte. La ediţia din 2016 vor participa mai multe echipe”, a declarat la festivitate şeful Clubului Sportiv Central „Dinamo”, Arcadie Bostan.

Potrivit lui, la unele turnee va participa şi selecţionata Asociaţiei Presei Sportive din Moldova (APSM). „Intenţionăm să dăm curs invitaţiei făcută. Iniţial este posibil să concurăm la turneele de minifotbal şi tenis de masă”, a spus preşedintele APSM Eduard Ciobanu.

Pe locul doi s-a clasat reprezentativa Serviciului Pază şi Protecţie de Stat. Locul trei i-a revenit reprezentativei Departamentului Instituţiilor Penitenciare.

CSC „Dinamo” a oferite diplome şi  ziariştilor care au oglindit mai pe larg concursurile din cadrul Spartachiadei: Mihai Sandu de la Moldova 1, Victor Nichituş (Vocea Basarabiei), Eduard Ciobanu (APSM). Cel mai bun arbitru a fost desemnat Nicolae Coştei, care a oficiat meciurile turneului de volei.

La Spartachiadă au mai participat selecţionatele Serviciului Vamal, Centrului Naţional Anticorupţie, Serviciului Informaţii şi Securitate, companiei Union Fenosa.