• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Olimpus-85 USEFS Chișinău, victorie incredibilă la Tiraspol

Olimpus-85 USEFS Chișinău, victorie incredibilă la Tiraspol

Echipa de handbal masculin Olimpus-85-USEFS Chișinău a obținut o victorie incredibilă (24-23) în meciul din deplasare cu echipa PGU Tiraspol, deși a fost condusă cu o diferență de 9 goluri la începutul reprizei secunde, relatează MOLDPRES.

”Soarta meciului părea deja decisă după prima jumătate a partidei. Am schimbat, însă, tactica de joc și totul s-a derulat în favoarea noastră. Încetul cu încetul am redus din handicap, apoi spre final am reușit să egalăm scorul de pe tabela de marcaj după care am smuls incredibil victoria  în ultimele secunde ale meciului”, a declarat la conferința de presă desfășurată cu ocazia victoriei repurtată antrenorul-jucător al echipei Alexei Pervanciuc.

Potrivit lui, toți jucătorii echipei au depus maximum de eforturi pentru a obține victoria, dar în special se impune de remarcat evoluția portarului Dmitry Veremciuk. ”Toți au dat dovadă de dăruire totală în acest meci. Toți au luptat pînă la ultima picătură de energie, dar toate eforturile depuse ar fi fost zădarnnice dacă nu se întrecea pe sine portarul Dmitry Veremciuk. El a parat în repriza secundă trei penaltiuri”, a subliniat liderul echipei chișinăuiene.

Olimpis-85-USEFS conduce în prezent în clasamentul campionatului cu o diferență de 4 puncte de urmăritoarea PGU pe care a învins-o de două ori în meciurile directe (33-30, 24-23), iar o partidă s-a încheiat la egalitate (25-25).  Ea urmează să mai dispute pînă la finele campionatului două meciuri cu echipa Tiraspol-2, cea a Școlii de handbal din Chișinău, iar în ultima partidă din cadrul turneului o va întîlni pe teren propriu pe PGU.