• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Vameșii au devenit campioni la volei

Vameșii au devenit campioni la volei

Echipa de volei a Serviciului Vamal (SV) a devenit ieri, la complexul de sporturi ”Dinamo”, campioană a Spartachiadei, rezervată structurilor de forță din țară.

Ea și-a asigurat titlul după ce a învins toate partenerele de întrecere.Soarta lui s-a decis, de fapt în partida desfășurată în compania reprezentativei Ministerului Afacerilor Interne (MAI), încheiată cu un scor la limită (3-2). ”A învins, pentru că ea a fost cea mai puternică”, astfel a comentat victoria repurtată de vameși responsabilul de sportul de performanță la Clubul Sportiv Central ”Dinamo”, Tudor Stratan, instituție sub egida căreia s-a desfășurat competiția.

Ieri au fost determinat celelalte două premiante. Selecționata de la MAI s-a clasat pe locul doi după ce a învins în ultimul meci al turneului formația Departamentului Instituțiilor Penitenciare (DIP) cu scorul 3-1.Primele două seturi s-a încheiat cu același scor (25-22) în favoarea formației de la MAI. Al treilea set a revenit echipei de la DIP. Ea a condus cu 11-7, a fost egalată la scorul 15-15 după care competitoarele au avansat la egal spre finalul care a fost dramatic: 24-24, 25-25, 26-26, 27-27 și 27-29. Setul al patrulea s-a terminat cu scorul 25-19.

Locul trei a revenit echipei de la Serviciul Pază și Protecție de Stat.

Colegiul de arbitri i-a desemnat și pe cei mai buni jucători pe posturi. Ei au devenit: Andrei Albot de la MAI (libero), Andrei Tonu (SV, atacant), Valeriu Semionov (SV, ridicător), Nicolae Genunchi (MAI, la blocaj), Grigore Trîmbaci (DIP, universal). ”Au fost o serie de meciuri foarte dinamice, interesante, de un nivel tehnico-tactic apreciabil”, a concluzionat șeful adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Victor Șendrea la festivittaea de închidere.

Voleiul a fost ultima probă din programul competițional al Spartachiadei. În calendar au mai figurat turnee la tir, sambo, poliatlonul de serviciu, minifotbal, minihaltere, tenis de masă.

În imagini: secvențe de la turneu