• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Premiul pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Premiul pentru cea mai frumoasă lovitură de la Turneul Campioanelor

Simona Halep, a 4-a jucătoare de tenis a lumii, a reuşit cel mai spectaculos punct de la Turneul Campioanelor, conform unei anchete a WTA. Halep s-a aflat pe primul loc în preferinţele fanilor, cu o lovitură superbă pe care a executat-o în meciul din grupe contra campioanei Dominika Cibulkova.

Halep nu a trecut de grupe la Singapore, însă a lăsat o impresie frumoasă în ultimul meci (3-6, 6-7 cu Cibulkova). Simona a ieşit în evidenţă în special cu o lovitură rar întîlnită în tenis, care a primit nu mai puţin de 69% din voturi pe site-ul wtatennis.com. Pe locul secund, la o distanţă uriaşă (10%), s-a clasat Svetlana Kuzneţova, rusoaica reuşind punctul spectaculos în duelul cu Garbine Muguruza din grupe. Podiumul este completat de Dominika Cibulkova (7%), campioana competiţiei fiind nominalizată de trei ori în sondajul respectiv.

Cum au votat suporterii pe site-ul WTA:

1. Simona Halep - 69%

2. Svetlana Kuzneţova - 10%
3. Dominika Cibulkova - 7%
4. Dominika Cibulkova - 6%
5. Svetlana Kuzneţova - 3%
6. Madison Keys - 2%
7. Dominika Cibulkova - 2%
8. Karolina Pliskova - 1%

Fanii au fost fascinaţi de lovitura Simonei, care a blocat incredibil un atac pe care 99% din jucătoarele din circuit nu l-ar fi putut ajunge! Răspunsul ei a lăsat-o fără replică pe Dominika, mingea aterizând precum o scurtă perfectă, lîngă fileu.