• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Un arbitru a decedat în timpul meciului din campionatul național

Un arbitru a decedat în timpul meciului din campionatul național

Arbitrul Veaceslav Frolov a decedat ieri în timpul meciului Ceadîr-Baschet (Ciadîr-Lunga)- Gama-Sind (Cahul)  din cadrul campionatului național de baschet masculin, care se desfășura la Ciadîr-Lunga, au informat astăzi surse din cadrul federației de profil.

Tragedia s-a produs în minutul 4 al celei de-a treia reprize la scorul 47-45. La finele unui atac Veaceslav Frolov se retrăgea din vecinătatea careului de pedeapsă și, precum spun martorii, s-a împiedicat și a căzut. În momentul cînd s-a sesizat că nu este o simplă cădere au sărit în ajutor medicii prezenți la partidă, dar ei n-au fost în stare să salveze situația.

”Aceasta-i o mare tragedie. Aduc sincere condoleanțe familiei lui Veaceslav Frolov. Federația va acorda ei tot sprijinul necesar”, a declarat președintele federației naționale Octavian Vucol.

Potrivit lui, Veaceslav Frolov nu a avut niciodată probleme de sănătate. În ajun el  oficiat meciul BC Soroca - Politeh Chișinău.

Partida s-a încheiat la scorul 47-45. Decesul unui arbitru în timpul meciului este semnalat în premieră în baschetul moldovenesc.