• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Constantin Ţuţu a învins la turneul de la Chișinău

Constantin Ţuţu a învins la turneul de la Chișinău

Kickboxerul moldovean Constantin Ţuţu (85 kg) a învins în toate meciurile disputate în week end la turneul internațional KOK World Grand Prix, desfășurat la Chișinău..

El l-a devansat în finală pe Igor Liapin (Ucraina), în semifinală - pe Ali Alkais (Turcia) prin neprezentare în ring din cauza unei accidentări a a partenerului de întrecere, iar în prima întîlnire l-a întrecut pe Radoslaw Paczuski (Polonia).

Al doilea reprezentant al lotului național, Denis Apăvăloaie a cedat în runda inaugurală a competiției. La turneu au concurat sportivi din șapte țări. Invitații de onoare au fost Cătălin Moroșanu (România) și Pavel Juravliov (Ucraina). Anul curent ei au disputat un meci la turneul internațional din Croația la categoria grea în care învingător a fost declarat Pavel Juravliov. În timpul turneului de la Chișinău ambii au făcut declarații într-o conferință de presă referitoare la meciul viitor programat anul curent..

Meciul dintre Cătălin Moroşanu şi Pavel Juravliov va avea loc în luna septembrie în cadrul unei noi Gale KOK de la Chişinău.