• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Spartachiada MAI la minihaltere a reunit circa 200 de atleți

Spartachiada MAI la minihaltere a reunit circa 200 de atleți

Spartachiada Ministerului Afacerilor Interne  (MAI)la minihaltere, desfășurată la stadionul ”Dinamo” a reunit circa 200 de participanți.

Concurenții repartizați în trei grupe valorice au disputat întîietatea pe echipe. În cea mai numeroasă serie, a Inspectoratelor de Poliție din raioane pe primul loc s-a clasat selecționata din Ungheni. Pe locul doi s-a situat reprezentativa din  Comrat, iar pe trei - echipa din Bender.

În cea mai competitivă grupă primul loc a revenit Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. Responsabilul de pregătirea ei este Vasile Cara, multiplu campion european și mondial la lupta universală. Pe locul doi  doi s-a clasat formația Serviciului Protecției Civile și al Situațiilor Excepționale. Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat echipa

Departamentului Trupelor de Carabinieri.

În grupa a doua cel mai puternic s-a dovedit a fi lotul poliției municipale din Chișinău. Pe locul doi s-a plasat formația Inspectoratului de Poliție din sectorul Ciocana. Poziția a treia din clasament a revenit formației Inspectoratului de Poliție din sectorul Centru.

Minihalterele au fost a doua probă din cadrul Spartachiadei MAI. Prima a fost sambo. În programul competițional mai figurează voleiul, minifotbalul, crosul, pentatlonul polițienesc, tirul.