• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Frații Alexei și Alexandru Pervanciuc au comentat succesul din campionat

Frații Alexei și Alexandru Pervanciuc au comentat succesul din campionat

Alexei Pervanciuc, antrenorul-jucător al echipei de handbal masculin Olimpus-85 USEFS Chișinău și Alexandru Pervanciuc, căpitanul ei, au comentat astăzi  titlul de campioană națională obținut.

”Am cucerit titlul, în mare măsură, și deciziei luată pe la mijlocul campionatului de a consolida lotul cu jucători din Ucraina, de a crea un nou staff tehnic. Astfel, la timona echipei a fost numit Nicolae Gumeniuc, un specialist foarte apreciat în țară, iar responsabil de pregătirea portarilor a devenit Vitalie Covtun. În consecință, în 20 de meciuri jucate am suferit o singură înfrîngere la un scor-limită (34-35) în partida disputată cu echipa GU-Kartina Tiraspol. În meciul decisiv din returul turneului, însă, i-am învins și am devenit campioni”, a declarat Alexei Pervanciuc.

”Am obținut titlul pentru că ni l-am dorit foarte mult și am abordat antrenamentele cu maximă responsabilitate. Ne vom strădui să evoluăm reușit și în turneele intercluburi europene unde mult depinde și de tragerea la sorți în faza inaugurală. Anul trecut am jucat cu ZTR Zaporojie, cea mai puternică echipă din Ucraina, în prima etapa și am cedat. Obiectivul pentru ediția din anul curent este să promovăm în faza a treia a competiției”, a spus Alexei Pervanciuc.

Echipa Olimpus-USEFS-85 Chișinău a devenit campioană națională la handbal masculin în urma victoriei repurtată cu scorul 33-31 în ultimul meci  disputat cu PGU-Kartina. Ea  mai cucerit titlul suprem în 2011-2012