• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Polițiștii și-au verificat măiestria la volei

Polițiștii și-au verificat măiestria la volei

Turneul de volei din cadrul campionatului Ministerului Afacerilor Interne (MAI), grupa a doua valorică, s-a încheiat astăzi la stadionul ”Dinamo” din capitală cu victoria echipei Inspectoratului Botanica.

Ea a învins în toate cele șase meciuri disputate. Locul doi a revenit selecționatei sectorului Ciocana,care a cedat o singură partidă (1-2) cîștigătoarei competiției. ”Oricum, sîntem satisfăcuți de modul cum am evoluat. Ne-am pregătit special puțin de acest turneu în limita posibilităților pe care le avem. Sper să avem prestații meritorii și la ceelelate concursuri din programul competițional”, a declarat pentru agenție la finele turneului Dumitru Bobeică, responsabil de sport la Inspectoratul Ciocana.

Mîine se av desfășura la  stadionul ”Dinamo” finala rezervată inspectoratelor raionale, iar de luni va demara concursul rezervat primei grupe valorice.

”Selecționatele din prima serie valorică au dreptul să înclud în loturi și  foști jucători profesioniști. Regulamentul oferă dreptul de a evolua în fiecare echipă cîte doi voleibaliști care au fost sau și sînt în componența loturilor naționale. Va fi astfel o luptă destul de interesantă pentru întîietate”, a specificat pentru Victor Șendrea, șeful-adjunct al Clubului Sportiv Central ”Dinamo”.

Următoarea probă din calendarul competițional este minihalterele. Ea se va desfășura pe 6 iunie.