• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Echipa IP Orhei, cea mai bună la volei

Echipa IP Orhei, cea mai bună la volei

Selecționata Inspectoratului de Poliție Orhei a fost astăzi cea mai bună în campionatul Ministerului Afacerilor Interne la volei, grupa raioanelor. Ea a avut o prestație stabilă pe tot parcursul competiției, desfășurată la stadionul ”Dinamo”, iar în meciul final, disputat în compania reprezentativei Inspectoratului de Poliție Criuleni și-a adjudecat clar victoria cu scorul 2-0.

”Am învins, pentru că ne antrenăm cu orice posibilitate ivită. Timpul liber limitat nu ne permite să ne pregătim cu regularitate la această probă. Dar, în ajunul finalei am făcut tot posibilul ca să jucăm cît mai mult împreună, să ne simțim mai bine în teren, să exersăm chiar unele scheme de joc”, a declarat la finele meciului decisiv pentru titlul de campioană căpitanul selecționatei orheiene, Dumitru Adomnița, locotenent major.

”Ceva nu s-a legat în jocul nostru de data aceasta. Nu-mi pot explica pe moment din ce cauză. Adevărul este că am pierdut fără drept de apel”, astfel a comentat înfrîngerea din finală căpitanul formației din Criuleni, Iurie Soltanici, locotenent major.

Pe locul trei s-a clasat lotul Inspectoratului de Poliție Comrat. În actul decisiv al competiției s-au calificat și au mai evoluat echipele IP din Cimișlia, Fălești și Drochia.

Șeful clubului Sportiv Central ”Dinamo”, Arcadie Bostan, sub egidă căruia se desfășoară campionatul, a subliniat la festivitatea de închidere cî nivelul de joc demonstrat de competitoare a fost relativ bun. ”Au fost meciuri interesante, destule faze de volei frumos, veritabil, fapt ce denotă buna pregătire a finalistelor, modul serios de abordare a turneului”, a spus oficialul.

Luni, la stadionul ”Dinamo” va demara campionatul MAI , rezervat echipelor din prima grupă valorică.