• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Anastasia Vdovenco a cedat în semifinala probei dublu feminin

Anastasia Vdovenco a cedat în semifinala probei dublu feminin

Jucătoarea moldoveană de tenis, Anastasia Vdovenco a cedat ieri în semfinala probei dublu feminin de la turneul internațional ITF de la Galați (România).

Ea a pierdut, jucînd în pereche cu Lenka Wienerova (Slovacia), cu scorul 6-4, 2-6, 4-10, partida disputată cu duetul Ekaterina Lavrikova-Alessia Piran (Italia).

Anterior Anastasia Vdovenco au evoluat pe tabloul principal al competiției la individual împreună cu compatrioata Daniela Ciobanu.

Anastasia Vdovenco a cîștigat în șaisprezecimile turneului primul meci de pe tabloul principal, disputat cu Eva Wacanno (Olanda, 6-2, 7-6), dar a cedat în următoarea partidă desfășurată în compania Andreei Ghițescu (România, 1-6, 1-6).

Daniela Ciobanu a cedat în aceeași fază a competiției Elenei Bogdan (România, 1-6, 2-6) după ce anterior le-a învins pe Ingrid-Alexandra Radu (România) în trei seturi (3-6, 6-4, 6-3), compatrioata Alisa Martînov (6-2, 6-0) și franțuzoaica Marine Guyot (4-6, 6-3, 6-2).

Fondul de premiere al turneului este egal cu 10.000 dolari. Anastasia Vdovenco este cea mai bună jucătoare de tenis din Moldova. Daniela Ciobanu este membră a lotului național Fed Cup.