• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное ASEM e din nou cea mai tare la baschet

ASEM e din nou cea mai tare la baschet

Formatia ASEM Chișinău, pregătită de Vasile Scutelnic,  a devenit în week end  posesoarea  Supercupei Moldovei la baschet feminin.

Ea a devenit deținătoarea trofeului după ce a învins-o cu un scor categoric (81-39) pe Femina Chișinău. Superioritatea cîștigătoarei a fost clară din primele minute de joc. Ea a fost mereu la cîrma meciului, a dominat în toate compartimentele de joc și înaintea ultimei reprize conducea cu scorul 59-29.

Gabriela Matei de la ASEM a declarat la finele partidei că victoria repurtată se datorează, în mare măsură, prestației excelente a căpitanului echipei, Adriana Paladi. ”Ea ne-a încurajat mereu, ne-a mobilizat exemplar și am învins”, a spus ea.

Diana Socolova, căpitanul formației Femina, a declarat că înfrîngerea a fost determinată de plecarea a patru jucătoare din lot. ”Nu am evoluat într-o componență deplină. Asta, în primul rînd. Pe de altă parte nu ne-am concentrat la modul serios pentru această dispută”, a spus ea.

Supercupa Moldovei la baschet feminin s-a desfășurat în premieră. ASEM a demonstrat o dată în plus că ea-i cea mai bună, cea mai puternică.