• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Echipa SPCSE a devenit campioană a Spartachiadei MAI la volei

Echipa SPCSE a devenit campioană a Spartachiadei MAI la volei

Selecționata Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale (SPCSE) a devenit astăzi, la stadionul ”Dinamo”, campioană a Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne (MAI) la volei, prima grupă valorică, relatează MOLDPRES.

Configurația finală a clasamentului a fost determinată de rezultatul ultimului meci disputat, cel dintre reprezentativele SPCSE și Departamentului Trupelor de Carabinieri (DTC). Carabinierii au reușit în primul set să revină spectaculos de la scorul 17-19 la 25-22 în favoarea lor, grație unui spirit de echipă exemplar, dar în special al acțiunilor finalizate de liderul lor, Alexandru Șceglov. Situația de pe tabela de marcaj s-a repetat  (17-19) și în setul al doilea, dar formația SPCSE n-a ratat de data aceasta avantajul minimal creat și a învins cu scorul 25-18.  Setul al treilea a revenit din nou carabinierilor (25-21). Ei au avut o mică superioritate și în  setul al patrulea, dar pînă la urmă au cedat în prelungiri cu 24-26. În ultimul set echipa SPCSE  a dominat, a învins cu scorul 15-9 și și-a asigurat titlul de campioană.

”Totul, în fond, s-a decis în setul al patrulea”, a declarat veteranul selecționatei DTC Anatol Plăcintă, care-i prezent în teren la toate turneele de jocuri mobile din cadrul Spartachiadei MAI.

Pe locul doi, în urma acestui rezultat înregistrat, s-a situat lotul Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială ”Fulger”. Pe treapta a treia a podiumului de premiere a urcat echipa DTC.

Următoarea probă din cadrul programului competițional al Spartachiadei este crosul, care va avea loc la începutul lunii iunie.

În imagine: campioana