• Russian (CIS)
  • Română (România)
  • English (United Kingdom)
Home Другие виды спорта Разное Fotbal cu caracter de masă în cadrul MAI

Fotbal cu caracter de masă în cadrul MAI

Selecţionata Inspectoratului de Poliţie Rîşcani a devenit pe 17 septembrie, la stadionul „Dinamo” din capitală, campioana Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne (MAI) la minifotbal, grupa a doua valorică, relatează MOLDPRES.

Aceasta a cîştigat titlul într-o manieră clară, convingătoare. A acumulat 18 puncte - cu 4 mai mult decît  următoarele două clasate: selecţionatele Inspectoratului de Poliţie din Bălţi şi Inspectoratului din sectorul Botanica al capitalei. Iată componenţa lotului campioanei: locotenent-colonelul Vitalie Ţurcanu, maiorul Gheorghe Punga, căpitanul Alexandru Andruşca, locotenent-major Vasile Guzun, locotenenţii Andrei Pusincovschi, Ruslan Istrati, Ion Ţugui, Vladimir Orlovschi, Cristian Lopatniuc.

„Am învins pentru că ne-am dorit mult acest titlu şi ne-am pregătit minuţios, cu seriozitate de turneu”, a declarat la conferinţa de presă de la finele competiţiei, şeful Inspectoratului Rîşcani, Lilian Pascaru, prezent la toate meciurile echipei sale, fost component al selecţionatei MAI.

Locul doi a revenit formaţiei Inspectoratului de Poliţie din Bălţi, iar trei echipei Inspectoratului Botanica, conform criteriilor suplimentare de departajare. Ambele au acumulat cîte 14 puncte. „Acest loc doi ocupat ne permite să ne situăm în continuare pe primul loc în clasamentul general al Spartachiadei după cele cinci probe disputate”,  a subliniat Roman Vorobcic, responsabil de sport la Inspectoratul din Bălţi.

În clasamentul general, după cinci probe disputate, pe primul loc se situează în prezent echipa de la Inspectoratul de Poliţie din sectorul Rîşcani, urmată, în ordine, de formaţiile Inspectoratelor din Bălţi şi sectorul Botanica.

Selecţionata Inspectoratului de Poliţie din Drochia a devenit, astăzi, 18 septembrie, la stadionul „Dinamo” din capitală, campioana Spartachiadei Ministerului Afacerilor Interne, grupa raioanelor.

Ea şi-a adjudecat titlul după ce în ultimul meci a învins cu scorul 3-1 reprezentativa raionului Glodeni. „Este pentru prima dată cînd drochienii devin campioni. La ediţiile precedente ei au figurat permanent printre premianţi. Succesul înregistrat se datorează bunei condiţii fizice, pregătirii tehnice a jucătorilor, spiritului  puternic de echipă demonstrat în partidele disputate”, a subliniat la conferinţa de presă de la finele turneului Arcadie Bostan, şeful Clubului Sportiv Central „Dinamo” La finele competiţiei.

Locul doi a revenit formaţiei din Glodeni, iar pe trei s-a clasat lotul Inspectoratului de Poliţie din Cimişlia.

În faza finală a turneului au mai evoluat echipele Inspectoratelor de Poliţie din Ialoveni (locul 4), Rezina (locul 5) şi Cahul (locul 6).

Toamna curentă urmează să mai fie disputate ultimele două probe din cadrul Spartachiadei: crosul şi tirul.

După concursurile desfăşurate la cinci discipline  pe primul loc în clasamentul general pe echipe se situează detaşat selecţionata Inspectoratului de Poliţie Tighina, care a acumulat 139 de puncte. Ea este urmată în top de formaţiile de la Inspectoratele din Teleneşti şi Făleşti.